Română ()

Photo

Click pe imagine. <<    1 2 3 4 5 6  >>  (27/6)

Concert "Voci de la Pontul Euxin" - 21.08.2016

Invitație la concert cu soliști din România
"Voci de la Pontul Euxin"

Perioada vacanțelor nu este neapărat vacanță și pentru artiștii din România.
În turneul pe care îl întreprind în Germania în această vară, câțiva dintre ei vor poposi și la Stuttgart, încântându-ne cu arii celebre din opere și operete, din repertoriul românesc și internațional. Raluca Dărăban- sopran (Opera din Constanța), Gabriela Dobre-mezzosopran (Opera din Constanța) și Toni Zidaru- tenor, cărora li se adaugă din Stuttgart pianista Ana Nanuashvili, vor susține în data de 21 august, începând cu ora 14.30, la finalul slujbei religioase în limba română oficiată de pr. dr. Viorel Mehedințu, care are loc în fiecare lună la Lehonardskirhe, un concert la care sunteți cu drag invitați.

Serie de fotografii, făcând clic pe imagine

Publicat: 22.08.2016

01.07.2016 - RO.KINO - Der Film "Die Italienerinnen" von Napolion Helmis

Vineri, 1 iulie vă oferim spre vizionare un film din 2004 - "Italiencele" în regia lui Nap Toader și având în distribuție pe Mara Nicolescu, Ana Ularu, Costel Cascaval - film ce surprinde situația unei Românii "pre-europene".

Italiencele este povestea a două surori dintr-un sat din Oltenia care pleacă ilegal la cules de capșuni în Spania. După un an, când se întorc acasă, victorioase, cu un aer occidental, fetele spun că n-au mai fost în Spania, la căpșuni, ci în Italia, la struguri. Adevărul este însă altul, ceva mai sunbru. Femeile din sat sunt cele care înțeleg cel mai bine drama surorilor și o susțin pe una dintre ele atunci când se hotărăște să participe la cursa electorală pentru Primaria comunei. Celeilaltei fete i se îndeplinește visul din copilarie: unul dintre soldații americani din trupele KFOR vine să o caute în satul ei natal. (sursa: www.cinemagia.ro)

Serie de fotografii, făcând clic pe imagine

Publicat: 01.07.2016

17.06.2016 - RO.KINO - Filmul "Omul" (Mensch), Regie: Brigitte Drodtloff

Ro.Kino serile filmului romanesc la Stuttgart, ne aduce pe ecrane un film de scurt metraj cu deja multe premii la activ: "Omul" in regia lui Brigitte Drodtloff brigitte-drodtloff.de Regizoare, scenografă, scriitoare, inițiatoare a Zilelor Romaniei la München, Brigitte Drodtloff ne va face onoarea ca vineri, 17 iunie 2016, de la ora 19.00 sa fie alaturi de noi in sala, la difuzarea filmului.

"Omul", un film in care rolul principal il are cunoscutul actor Marcel Iureș, mai are in distributie pe: Magda Catone, Cristian Nicolaie, Silviu Biriș, Eva Biriș, Christel Ungar-Țopescu
Un film cu incarcatura care emoționează și, în scurtele-i minute de derulare, da foarte mult de gândit.

Serie de fotografii, făcând clic pe imagine

Publicat: 17.06.2016

29.05.2016 - Ziua românilor de pretutindeni

Cu ocazia Zilei romanilor de pretutindeni, serbată oficial anul acesta în data de 29 mai 2016 vă invităm să ascultați emisiunile în limba romană ale redacției "Zig Zag de România" de la "Freies Radio für Stuttgart" pe frecventele 99,2 MHz in aer sau 102,1 MHz prin cablu în Stuttgart si împrejurimi (zona Esslingen, Ludwisburg, Leonberg, S-Vaihingen) precum si online pe FRS (Freies Radio für Stuttgart)sau oricând ca înregistrări în arhiva audio

Serie de fotografii, făcând clic pe imagine

Publicat: 29.05.2016

Expoziție de desene realizate de copii 14.05.2016

Prietenul/colegul meu din altă țară
Invităm toți copiii cu talent la desen să participe la expoziția de portrete realizate de ei.

Serie de fotografii, făcând clic pe imagine

Publicat: 15.05.2016

Click pe imagine. <<    1 2 3 4 5 6  >>  (27/6)

Caseta tehnica     Sitemap     Contact